Wie zijn we?

Wie we zijn? We zijn een groep vrienden die samen één passie delen: muziek spelen. We spelen niet enkel samen op de repetities. We zien elkaar ook nog iedere week terug in de muziekacademie. Je kan dus wel zeggen dat we ingespeeld zijn op elkaar!

Elke

Elke is onze nieuwste aanwinst. Elke werkt als leerkracht in het lager onderwijs. Als ze niet met Triple Treble aan het repeteren is, dan zal ze waarschijnlijk aan het sporten zijn.

Anne

Anne is onze “genie van de band”. Ze volgt een PhD rond genetica maar voor de rest verstaan we er zelf ook niet veel van. Anne is jazz-zangeres van opleiding.

Febe

Febe = onze rots in de branding. Net als Elke is ze ook leerkracht in het lager onderwijs. Febe heeft een echte soulstem zoals er maar weinigen één hebben.

Hannes

Hannes speelt al jaren gitaar. In het dagelijkse leven werkt hij als aankoper. Tijdens de repetities geeft hij de inbreng die nodig is om een nummer net dat tikkeltje beter te maken. De schakel die de ketting doet draaien!

Lukas

Onze keyboardspeler die nog eens goed kan zingen ook. Lukas werkt als consultant. Zijn talent is niet te overzien, en dat bracht ons sinds zijn intrede naar een hoger niveau. We zijn ook altijd blij als hij zijn papieren kan vinden.

Andreas

Onze drummer die ook nog wel eens zijn saxofoon durft uithalen. Zonder Andreas waren we nooit uit enkele moeilijke momenten geraakt. Hij werkt als IT consultant en brengt veel van zijn tijd al gamend door.

Thomas

De gemakkelijkste en meest getalenteerde van de groep (en ook de schrijver van deze teksten…). De bassist van Triple Treble werkt als technisch tekenaar. Thomas doet nooit eens moeilijk. Zolang hij maar af en toe op reis kan.